GalacticMessages.com

Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 martie 2010

Simptome ale Trezirii şi Înălţării spirituale

Multe îmbrăţişări şi mulţumiri pentru Rosie pentru că ne împărtăşeşte link-ul cu aceste minunate informaţii.
Simptomele Trezirii şi Înălţării, împreună cu “darurile” lor sunt listate mai jos pentru cunoaştere şi înţelegere.
Ele trebuie să vă facă să înţelegeţi ce simt mintea, trupul, inima şi spiritul vostru în aceste momente, în special mintea şi trupul. Nu uitaţi, voi nu sunteţi singuri.
Amintiţivă de asemenea că  este un lucru minunat. Acest Salt Revoluţionar in Conştienţă este magnific şi glorios. Este “Marea Schimbare”. Noi aducem Raiul pe Pământ şi este miraculos.
Este posibil să fie confuz şi cumva dificil din când în când pentru trupul fizic şi minte să priceapă dar, Să Ştiţi că Totul Este Bine.
Am vrea să mulţumim sursei originale pentru lista de simptome inclusă în cele ce urmează. Nu ştim sigur cine a creat-o, dar toţi cei care se “Trezesc şi Înalţă” ştiu adevărul, că fiecare aduce confort şi alinare. Mulţumesc.

Simptome ale Trezirii Spirituale


1.      Dureri de trup, în special ale gâtului, umerilor şi spatelui. Acestea sunt rezultatul schimbărilor intense de la nivelul AND-ului cum “Sămânţa Cristică” se trezeşte din interior. Şi aceasta va trece.
2.      Tristeţe profundă fără motive aparente. Vă eliberaţi de trecut (din această viaţă şi din celelalte) şi asta aduce un simţământ de tristeţe. Este similar cu experienţa mutării dintr-o casă unde aţi trăit mulţi, mulţi ani, într-o casă nouă. Oricât de mult v-aţi dori  să vă mutaţi într-o casă nouă, există tristeţea lăsării în urmă a amintirilor, vechilor energii şi experienţe. Şi aceasta va trece.
3.      Plâns fără motive aparente. Similar cu punctul 2. Este bine şi sănătos să lasăm lacrimile să curgă. Ajută la eliberarea vechilor energii din interior. Şi aceasta va trece.  
4.      Schimbări bruşte la serviciu sau în carieră. Un symptom foarte comun. Odata cu schimbarea dumneavoastră se schimbă şi lucrurile ce vă inconjoară. Nu vă ingrijoraţi pentru găsirea slujbei “perfecte” imediat. Şi aceasta va trece. Şi aceasta va trece. Şi aceasta va trece. Sunteţi în tranziţie şi este posibil să schimbaţi mai multe joburi până să vă opriţi la una care să se potrivească pasiunilor pe care le aveţi.
5.      Retragerea din relaţiile de familie. Sunteţi legaţi de familia biologică prin vechea karma. Când ieşiţi din ciclul karmic, legăturile vechilor relaţii sunt eliberate.  Va părea ca şi cum aţi aluneca de lângă familie şi prieteni. Şi asta va trece. După un timp s-ar putea să aveţi noi relaţii cu aceştia, dacă este potrivit. Astfel, noua relaţie va fi bazată pe noi energii, fără ataşamente karmice.
6.      Obiceiuri neobişnuite de somn. Se poate să fiţi treaz noaptea intre 2.00 şi 4.00. Se produc multe schimbări în interiorul dumneavoastră şi deseori aveţi nevoie de o “respiraţie” proaspătă. Nu vă îngrijoraţi. Dacă nu puteţi adormi la loc ridicaţi-vă şi mai degrabă faceţi ceva decât să staţi întinşi în pat şi să vă gândiţi la problemele omeneşti. Şi asta va trece.
7.      Visaţi intens. Pot include vise despre război şi lupte, de urmărire sau cu monştrii. Literalmente eliberaţi energiile vechi din interior, iar acestea sunt simbolizate de cele mai multe ori de războaie şi fuga. de fantome. Şi asta va trece. 
8.      Derutare fizică. Din când în când vă puteţi simţi dezrădăcinat. Puteţi fi “provocat spaţial” ca şi cum nu puteţi sta cu doua piciare pe pământ sau, ca şi cum păşiţi între două lumi. Tranziţia conştienţei către noile energii lasă în urmă, câteodată, trupul. Petreceţi mai mult timp în natură pentru a ajuta noile energii să prindă rădăcină. Şi asta va trece.
9.      Vorbiţi mai mult cu dumneavoastră înşivă.  Vă veţi trezi vorbind cu Sinele dumneavoastră mult mai des. Brusc veţi realiza că staţi la palavre cu dumneavoastră de mai bine de 30 de minute. Are loc o comunicare la un nou nivel în fiinţa dumneavoatră şi experimentaţi “vârful aisbergului” in comunicarea cu dumneavoastră. Conversaţiile vor fi tot mai lungi, vor deveni mai fluente, mai coerente şi mai pline de înţeles. Nu este un semn că vă pierdeţi minţile.
10. Sentimente de singurătate chiar dacă vă aflaţi în compania altora. Vă simţiţi singuri şi îndepartaţi de ceilalţi. Simţiţi dorinţa de a fugi de grupuri aglomerari. Ca un înger păşiţi pe o cărare sacră şi singuratică. Cum sentimentele de singurătate vă dau anxietatea, este dificil să relaţionaţi cu ceilalţi în acelaşi timp. Sentimentele de singurătate sunt totodată associate cu faptul că Ghizii dumneavoastra au plecat. Ei au fost cu dumneavoastră în toate călătoriile şi în toate vieţile pe care le-aţi avut. A sosit vremea retragerii lor pentru ca dumneavoastră să vă puteţi umple propriul spaţiu cu propria divinitate. Şi asta va trece. Golul din interior se va umple cu Iubirea şi Energia propriei Conştienţe Cristice.
11. Pierderea pasiunii. Aveţi foarte puţină poftă, sau deloc, să faceţi ceva. Nimic rău aici. Face parte din process. Acordaţi-vă timp să “faceţi nimic”. Nu vă împotriviţi dumneavoastră înşivă. Şi asta va trece. Este similar cu repornirea computerului: aveţi nevoie să stingeţi tot pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a reporni şi încărca programe noi şi sofisticate,în acest caz, energie de sămânţă Cristică.
12. Dor profund de a merge acasă. Este poate cea mai dificilă şi mai provocatoare din toate condiţiile. Este posibil să experimentaţi o adâncă şi copleşitoare dorinţă de a părăsi planeta şi să vă reântoarceţi acasă. Acesta nu este un sentiment suicidal. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu doriţi să faceţi un caz din asta sau să creaţi o dramă dumneavoastră sau celor din jur. O parte tacută din dumneavoastră vrea să meargă Acasă. Motivul este simplu. Aţi încheiat ciclul dumneavoastră karmic. Aţi încheiat contractul dumneavoastră pentru această viaţă. Sunteţi gata să începeţi o altă viaţă folosind acelaşi corp fizic. Pe parcursul acestui process de tranziţie aveţi amintiri interioare despre cum este să fii pe partea cealaltă. Sunteţi gata să va înscrieţi pentru încă un tur de îndatoriri aici pe pământ? Sunteţi gata pentru provocările de trecere în Noua Energie? Da, puteţi merge acasă chiar acum. Dar aţi mers atăt de departe şi, după multe, multe vieţi ar fi păcat să plecaţi înainte de sfărşitul filmului. În plus, Spiritul are nevoie de dumneavoastră să-i ajutaţi pe alţii să trecă în noua energie. Au nevoie de ghidare umană, ca dumneavoastră care a trăit călătoria de la vechile energii la cele noi. Calea pe care păşiţi acum vă aduce experienţe ce vă permit să deveniţi un Ghid al Noului Divin al Omului. Deşi călătoria poate părea însingurată şi întunecată, nu uitaţi că nu sunteţi niciodată singur.

Simptome ale Înălţării Spirituale

1.      Senzaţia că sunteţi într-o oală de presiune sau în mijlocul unei energii intense; stresaţi. Amintiţi-vă, vă ajustaţi la vibraţii mai înalte. Vechile obiceiuri, atitudini şi credinţe sunt aduse la lumină. Multe lucruri se petrec în interiorul dumneavoastră.
2.      Dezorientare. Nu ştiţi unde vă aflaţi. O lipsă a sensului spaţial. Nu mai sunteţi în 3D. Aţi trecut sau sunteţi pe cale să treceţi în realităţile superioare.
3.      Dureri neobişnuite în diferite părţi ale corpului. Purificaţi şi eliberaţi energii blocate ce vibrează în 3D, în timp ce dumneavoastră vă aflaţi într-o dimensiune mai înaltă.
4.      Vă treziţi noaptea între ora două şi patru. Se petrec multe în timp ce visaţi. Nu puteţi sta acolo pentru perioade îndelungate de timp. Aveţi nevoie de pauză.  Aceasta este ora “curăţeniei şi de eliberării”.
5.      Pierderea memoriei. Multe amintiri de tipul memoriei pe termen scurt se pierd şi doar vagi amintiri ale trecutului dumneavoastră. Sunteţi în mai mult de o dimensiune într-un singur moment iar în trecerile dintr-o dimensiune în alta, ca parte a tranziţiei, experimentaţi o “deconectare”. Deasemenea, trecutul dumneavoastră este o parte Vechiului, iar Vechiul este pentru totdeauna pierdut. A trăi în Acum este calea în noua lume.
6.      “Vedeţi” şi “auziţi” lucruri. Experimentaţi diferite dimensiuni în procesul de tranziţie, conform cu nivelul sensibilităţii dumneavoastră şi cu modul de conectare.
7.      Pierdere a identităţii. Încercaţi să accesaţi Vechiul dumneavoastră dar “el” nu mai este acolo. Este posibil să nu ştiţi cine sunteţi privindu-vă în oglindă. Aţi limpezit mult din vechile şabloane şi găzduiţi în trup acum mult mai multă lumină, un mai simplu şi mai divin “Eu”. Totul este în regulă. Sunteţi okay.
8.      Senzaţia că sunteţi “afara trupului”. Cineva vorbeşte dar nu dumneavoastră. Mecanismul natural de apărare şi supravieţuire în stări acute de stress, traumă sau fără control. Trupul suferă multe schimbări iar dumneavoastră   nu aţi vrea să fiţi în el. Unele experienţe fizice nu sunt necesare pentru uşurarea tranziţiei. Durează puţin şi trec.
9.      Perioade de somn adânc. Vă odihniţi după toate adaptările, vă integraţi şi vă refacrţi pentru următoarea etapă.
10. Sensibilităţi crescute faţă de mediul înconjurător. Mulţimi, zgomot, mâncare, TV, alte voci umane şi diferite alte stimulente abia suportabile. Vă simţiţi copleşiţi repede şi deveniţi uşor suprasolicitaţi. Este un process de reglare. Va trece.
11. Nu aveţi chef de nimic. Este vremea refacerii. Reporniţi. Corpul ştie ce are nevoie. În plus, când intraţi pe noile tărâmuri, “a realiza” şi “a face lucrurile să meargă” devin depăşite. Noile energii răspund pentru cădură, hrană, creaţie, protecţie. Cereţi Universului să vă “aducă” ce vă doriţi în timp ce dumneavoastră vă simţiţi bine şi vă bucureţi.
12. Intoleranţă pentru lucrurile de joasă frecvenţă din 3D se reflectă în conversaţii, atitudini, structuri sociale, modalităţi de însănătoşire ş.a. Pur şi simplu nu le puteţi suporta. Sunteţi într-o vibraţie înaltă şi energiile nu mai sunt compatibile. Sunteţi forţat să avansaţi, să “Fiţi” şi să creaţi Noul.
13. Lipsa poftei de mâncare. Corpul se adaptează la noua stare superioară a fiinţei. Deasemenea, parte din dumneavoatră nu mai vrea să fie aici, în Vechi.
14. Bruscă dispariţie a prietenilor, activităţilor, obiceiurilor, slujbei şi reşedinţei. Evoluaţi dincolo de ceea ce aţi fost vreodată şi oamenii şi mediul nu se mai potrivesc vibraţiilor dumneavoastră. Noul, curând va sosi şi vă veţi simţi muuuuuuu..ult mai bine.
15. Absolut nu mai puteţi face anumite lucruri. Încercarea de a păstra rutina şi activităţile un lucru cumplit şi fără rost. Evoluaţi dincolo de ceea ce aţi fost vreodată iar aceşti oameni şi medii nu vi se mai potrivesc. Noul, curând va sosi şi vă veţi simţi muuuuuuu…ult mai bine.
16. Zile de extremă oboseală. Corpul pierde din densitate şi suferă restructurări intense.
17. Nevoia de a mânca des împreună cu atacuri de scădere a glicemiei. Creşterea greutăţii, în special în zona abdomenului. Poftă de proteine. Aveţi nevoie de cantităţi enorme de combustibil pentru acest process de înălţare. Creştere a greutăţii împreună cu o inabilitate de a slăbi indiferent de efortul depus este unul din cele mai întâlnite simptome. Aveţi încredere că trupul dumneavoastră ştie ce face.
18. Experienţe emoţionale extreme. Plâns. Emoţiile noastre sunt calea de eliberare. Avem multe de eliberat.
19. Dorinţa de merge acasă ca şi cum totul s-a terminat şi nu mai aparţineţi acestor locuri. Reveniţi la sursă. Totul este gata dar mulţi dintre noi rămân să experimenteze şi să creeze Noua Lume. Deasemenea, vechile noastre planuri de întoarcere sunt îndeplinite.
20. Senzaţia că înnebuniţi sau o boală mintală începe să se instaleze. Experimentaţi diferite dimensiuni în mare viteză şi mari deschideri. Multe vă stau la dispoziţie. Nu sunteţi încă obişnuit. Conştienţa dumneavoastră s-a înălţat şi barierele au dispărut. Va trece şi vă veţi simţi foarte Acasă, aşa cum nu v-aţi simţit niciodată, ca şi cum acasă a sosit.
21. Anxietate şi panică. Ego-ul dumneavoastră pierde mult din sine şi se teme. Sistemul dumneavoastră este deasemenea supraîncărcat. Se petrec lucruri cu dumneavoastră pe care nu le înţelegeţi. Pierdeţi obiceiuri comportamentale de vibraţie joasă pe care le-aţi dezvoltat pentru supravieţuirea în 3D.  Este posibil să vă simţiţi vulnerabil şi fără putere. Aceste obiceiuri şi comportamente de care care vă despărţiţi nu mai sunt necesare în dimensiunile superioare. Şi aceste vor trece şi veţi simţi  foarte multă iubire, siguranţă şi unitate. Încă puţin.
22. Depresie. Este posibil ca lumea exterioară să nu fie în aliniament cu Noul Sine Vibraţional mai înalt. Nu este bine afară. Deasemenea, eliberaţi energiile întunecate, de joasă frecvenţă şi percepeţi realitatea dincolo de ele. “Vedeţi” prin ele. Pastraţi-vă poziţia.
23. Vise vioaie, sălbatice, uneori chiar violente. Eliberaţi multe, multe energii de vibraţie joasă accumulate în multiplele vieţi.  Mulţi mărturisesc că experimentează vise frumoase. Visele se vor îmbunătăţi si vă veţi bucura de ele dinnou. Unii trăiesc aceste eliberări în stare de veghe. Treji. Este posibil ca membrii ai familiei să semnaleze că v-aţi comportat ca şi când aveţi un coşmar.
24. Transpiraţii şi puseuri de căldură pet imp de noapte. Corpul dumneavoastră se încălzeşte în timp ce “arde” rezidurile.
25. Planurile dumneavoastră se schimbă brusc, la “mijlocul drumului” şi iau o întorsătură complet opusă. Sufletul dumneavoastră echilibrează energiile. De obicei se simte bine în această nouă direcţie, sufletul ştiind mai multe decât dumneavoastră. Se rupe “făgaşul” opţiunilor şi vibraţiilor dumneavoastră.
26. Aţi creat o situaţie care pare cel mai urât coşmar, cu multe aspecte de coşmar ataşate acesteia. Sufletul dumneavoastră vă conduce în situaţiile care oglindesc lipsurile pe care le aveţi sau spre aspectele care să lumineze excesele avute. Energia dumneavoastră se autoechilibrează. Găsirea drumului către pace prin aceste situaţii este testul pe care l-aţi pregătit pentru dumneavoastră. Aceasta este călătoria dumneavoastră iar sufletul nu v-ar fi pregătit un astfel de test dacă nu aţi fi fost pregătit. Dumneavoastră sunteţi cel care va găsi calea de ieşire şi veţi reuşi. Privind în urmă veţi fi recunoscător pentru experienţe şi veţi fi altcineva.
Notă: Desigur nu toate aceste simptome pot fi atribuite procesului dumneavoastră de Înnălţare. Vă rog să urmaţi propria dumneavoastră ghidare interioară având încredere în propria întuiţie. Consultaţi personalul de specialitate dacă este cazul.

ÎNCEPUTUL EXPERIENŢELOR ÎN DIMENSIUNILE SUPERIOARE
 de bunii noştrii prieteni ASAR & RASA (Keth)

Să ştiţi că procesul nostru evoluţionar este într-o rapidă accelerare, la fel şi noile energii de vibraţie înaltă. Noi toţi experimentăm aceste schimbări în felul nostru şi cu propriul ritm, în acord cu “cine suntem” şi cu codul şi planul nostru înainte de naştere. În plus, în general vorbind, procesul nostru de înălţare depinde de modul în care fiecare dintre noi îşi foloseşte energiile şi, în acelaşi timp, de felul credinţelor şi experienţelor avute.  Cu alte cuvinte, de conexiunile avute şi de modul de vibraţie. Aceste lucruri pot fi schimbate şi se vor schimba  automat pe măsură ce limpezim şi întrupăm mai multă lumină în noi înşine. Pentru cei mai sensibili psihic şi mult mai deschişi tărâmurilor superioare, procesul de înălţare poate fi un pic mai dificil.


Primele experienţe

1.      O slujbă mai bună care sprijină expresia persoanei dumneavoastră, pasiunea sau misiunea, care sunt, în principiu acelaşi lucru.
2.      Abundenţă financiară cum n-aţi mai avut.
3.      Majoritatea viselor se împlinesc uşor.
4.      Atrageţi un nou partener sau dumneavoastră, împreună cu perechea ce-o aveţi, întreţineţi o relaţie de parteneriat fără obligaţii.
5.      Iubiţi, admiraţi şi adoraţi unul la celălalt ceea ce sunteţi, fără dependenţe.
6.      Pe măsură ce evoluaţi, vă reuniţi cu propria persoană, “geamănul” dumneavoastră, propria dumneavoastră reflexie.
7.      Sunteţi împreună şi este ca şi cum aţi fi cu dumneavoatră înşivă, trăind unitatea cu Sursa cum n-aţi mai simţit vreodată.
8.      Pare să nu vă pese deloc de nimic şi nimic nu pare să mai conteze.
9.      Aţi evoluat dincolo de Vechea cale a dramei şi emoţiilor.
10. Aţi pierdut interesul pentru scena “Noii Ere”.
11. ŞTIŢI că toate nevoile sunt îndeplinite şi aşa vor fi mereu.
12. Nu mai simţiţi nevoia sau dorinţa să faceţi lucrurile să iasă, să “încercaţi” sau să “reparaţi” nimic.
13. Înţelegeţi “a facilita”, “a accepta”, “a fi” şi “intenţiona”. Permite, accepta, fiinţa, intenţia.
14. Nu mai puteţi relaţiona cu procese mentale şi analitice.
15. Acum relaţionaţi cu sentimente/simţăminte.
16. Nu vă mai pasă ce cred alţii despre dumneavoastră sau orice altceva.
17. Înţelegeţi că nu există bine sau rău, drept sau nedrept, corect sau greşit, alb sau negru.
18. Totul doar ESTE.
19. Înţelegeţi în final că nu există întuneric sau lumină.
20. Aparenţa lipsei luminii, pur şi simplu, contrastează în scopul evidenţierii bunelor simţăminte. Toată energia se deplasează mereu în sensul sprijinirii Luminii.
21. Nu mai simţiţi nevoia să citiţi cărţi sau să culegeţi noi informaţii, fiind conectaţi la Sursă şi culegând “direct” prin a fi, a simţi şi “ştiind”.
22. Starea de sănătate vi se îmbunătăţeşte şi/sau experimentaţi o însănătoşire miraculoasă a unei lungi stări de dezechilibru fizic.
23. Tânjiţi după simplificarea tuturor lucrurilor şi dezvoltarea proceselor simple, simplelor dorinţe şi a unui stil simplu de viaţă.
24. Stilul de viaţă vi se încetineşte către un ritm plăcut şi lent, unde nu faceţi nimic dacă nu vă doriţi pe deplin.
25. Totul vă cade în poală. Experimentaţi multă căldură, savoare şi recunoştinţă  pentru lucrurile simple din viaţă.
26. Va doriţi să faceţi numai ce vă aparţine iar viaţa nu mai este plină de responsabilităţi “pământeşti”.  
27. La finalul eliberărilor rămâneţi un “Eu” purificat…o pepită de aur a expresiei divine. Aceasta este contribuţia dumneavoastră la Noua Lume.
28. Pricepeţi cu uşurinţă gândurile, sentimentele, dorinţele şi nevoile celor din jur, devenind telepatic.
29. Vă controlaţi emoţiile, experienţele şi vă creaţi propria lume cu mintea şi intenţia fără frică sau dubii.
30. Mediul înconjurător vă afectează foarte puţin.
31. Nu luaţi lucrurile personal. Nimic nu merită supărarea dumneavoastră.
32. Aveţi o sete de a crea greu de stăpânit.
33. Enorma cantitate de energie ce trece prin dumneavoastră trebuie eliberată. Vă simţiţi acasă, aliniaţi cu Sursa, când manifestaţi pasiunea şi creaţia.
34. Râdeţi mult şi găsiţi multe motive de amuzament şi caraghioase.
35. Iubiţi mai mult şi cu mai multă compasiune toate fiinţele sau lucrurile vii.
36. Experimentaţi stări înalte de iubire şi bucurie mai frecvent.
37. Trăiţi momentul fără planificator zilnic.
38. Lucrurile se desfăşoară natural, zi după zi, şi, clipă de clipă. Stresul a dispărut.
39. Simţiţi o pace de necrezut.
40. Există o distinctă lipsă a fricii şi simţiţi siguranţa.
41. Copilul din dumneavoastră parcă a dispărut (faţă de răni şi probleme), deşi, în continuare vă place joaca şi zburdălnicia.
42. Mai tot timpul vreţi să vă jucaţi, jucaţi şi iar jucaţi.
43. Începeţi să înţelegeţi cum sunt conectate lucrurile. Înţelegeţi că nu există greşeală.
44. Totul este scufundat într-o Dreaptă Ordine şi niciodată nu a fost nimic greşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu